مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست
سرخط خبرها

دستگیری لیدر‌ اغتشاشات بلوار کشاورز تهران| اغتشاش با وعده دریافت گرین‌کارت و ۳ میلیارد تومان!

  • کد خبر: ۱۳۳۰۳۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۹
دستگیری لیدر‌ اغتشاشات بلوار کشاورز تهران| اغتشاش با وعده دریافت گرین‌کارت و ۳ میلیارد تومان!
رئیس پلیس اطلاعات فاتب از دستگیری یکی از لیدر‌های اصلی اغتشاش در بلوار کشاورز و کشف مقادیر زیادی مواد آتش‌زا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ پیام کاویانی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: روز گذشته ماموران پایگاه سوم این پلیس از برخی تحرکات و حضور تعدادی از اغتشاش گران در حوالی بلوار کشاورز که قصد ایجاد تنش و آشوب در منطقه را داشتند، مطلع و بلافاصله به جهت اهمیت موضوع به محل اعلامی اعزام شدند.

رئیس پلیس اطلاعات فاتب افزود: اغتشاش گران که جمعی در حدود۳۰نفر بودند با دیدن ماموران از محل تجمع متواری شدند که در این میان احدی از آن‌ها که از عناصر اصلی و لیدر آشوب گران بود شناسایی و شبانه در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش در شرق تهران دستگیر و به پایگاه سوم پلیس اطلاعات انتقال داده شد.

سرهنگ کاویانی در ادامه با بیان اینکه از متهم مقادیر قابل توجهی از مواد آتشزا و شیمیایی و سمی دست ساز جهت مقابله با ماموران و نیرو‌های امنیتی به همراه تعداد زیادی از میخ‌های سه پر فولادی برای پنچر کردن و متوقف ساختن وسایل نقلیه موتوری و همچنین تعدادی فیس صورت جهت شناسایی نشدن از طریق دوربین‌های مداربسته شهری کشف شد، تصریح کرد:متهم به بزه ارتکابی اعتراف کرد و در اظهارات اولیه خود هدف و انگیزه اش را از این اقدامات مجرمانه طمع مالی با فریب وعده‌های توخالی توسط معاندین و تحت تاثیر جو رسانه‌ای قرار گرفتنش از سوی دشمنان قلمداد نمود.

رئیس پلیس اطلاعات فاتب خاطرنشان کرد:متهم به همراه تعداد دیگری از فریب خوردگان داخلی از مدت‌ها قبل با عضویت در یکی از گروه‌های تلگرامی وابسته به جریان نفاق و دشمنان قسم خورده انقلاب قصد داشته در قبال وعده دریافت گرین کارت و مبالغ هنگفتی که در حدود۳۰میلیارد ریال وعده داده شده بود همچنان به شعله ور ساختن و زنده نگه داشتن آشوب‌های خیابانی در سطح مناطق پایتخت با انجام تحرکات ایضایی و مقابله‌ای و تخریب اموال عمومی و خصوصی ادامه دهند.

وی در ادامه با بیان اینکه طبق اظهارات متهم، وعده‌های داده شده به این افراد آشوب گر فریب خورده به مرور زمان از آغاز اغتشاشات تا لحظه دستگیری اش توسط ماموران پلیس بدلیل بدعهدی و بهانه‌های مختلف اربابان وطن فروش و دشمنان این مرز و بوم یکی یکی رنگ باخته و هیچگاه عملی نشد، از معرفی متهم به دادسرا خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری سایر وابستگان به این جریان و عاملان اغتشاش در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات تهران بزرگ قرار دارد.

رئس پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در پایان ضمن اشاره به این مطلب که اجازه جولان به آشوب گران و مخلان نظم و امنیت نخواهیم داد از مردم عزیز و همیشه در صحنه تهران که با حضور گرمشان در راهپیمایی یوم الله ۱۳آبان امسال نیز دوشادوش مردم انقلابی و بابصیرتمان در سراسر کشور یکبار دیگر مشت محکمی بر دهان استکبار و یاوه گویان و دشمنان این خاک مقدس زدند، خواست تا در این راه خطیر بار دیگر همیار پلیس بوده و گزارشات امنیتی و انتظامی خود در خصوص تحرکات عاملان اغتشاش و ناامنی را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰با پلیس در میان بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->